Munkatársakat felveszünk

ÁLLÁSAJÁNLAT


 Nagyításhoz kattintson a képre!

 

Az Őr-Fi Bt., mely 2015-ben ünnepelte fennállásának huszadik évfordulóját, kollégákat keres festő, burkoló munkakörbe!

Stabil, egész éves bejelentett munkaviszonyt, képzési lehetőségeket kínálunk. Modern eszközökkel dolgozunk, változatos, látványos projektekben veszünk részt. Cégünk dinamikusan fejlődik. Több, mint 20 éve vagyunk jelen az építőiparban! Hőszigetelésben való jártasság feltétel, tatabányai lakhely előny.

PÁLYAKEZDŐK jelentkezését is várjuk !

Önéletrajzát várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy személyesen a Tatabánya, Alkotmány út 102/A. szám alatt található telephelyünkre. 
Telefonos időpontegyeztetés: +3630 2141 070

 

 

 

UPDATE: nagyon sokszor felmerültek az alábbi kérdések, így szükségesnek érezzük a felhívásban is megválaszolni ezeket, eloszlatni a tévhiteket!

  • Kérdés: Télre elküldik a munkavállalókat, majd tavasszal ismét felveszik?
    Válasz: NEM. Télen és nyáron is alkalmazásban marad minden munkavállalónk! Nem küldünk el senkit télre. Aki a nyári jó időben, amikor az építőiparnak szezonja van velünk dolgozik, azt télen is megbecsüljük, alkalmazzuk!
  • Kérdés: Rendszeresen, a megbeszéltek szerint, időben fizetik a munkabéreket?
    Válasz: Munkatársaink mindig a megbeszéltek szerint kapják kézhez fizetésüket, soha nem voltak fizetési gondjaink! Nálunk nincs és soha nem is fordult elő olyan sablon szöveg, amit sok helyről hallunk vissza, hogy “Minket sem fizettek ki, így nem tudunk fizetni…” Mi tisztességgel rendezzük a béreket, cserébe tisztességes munkát kérünk.
  • Kérdés: Vannak olyan cégek Tatabányán, akik kérik és elvárják, hogy az alkalmazott vigyen magával szerszámot, ők nem biztosítanak eszközöket. Önöknél hogyan működik ez?
    Válasz: Azt gondoljuk, hogy egy komoly cég nem csinálhat ilyet. Cégünk minden szükséges eszközzel “felszereli” munkavállalóit, ami a minőségi és kifogástalan munkavégzéshez szükséges!
  • Kérdés: Nincs festő vagy egyéb szakmunkás végzettségem, azonban a hőszigetelésben jártas vagyok. Jelentkezhetek az állásra?
Válasz: Cégünknél nem a megszerzett végzettség, nem papír alapján kerülnek alkalmazásra dolgozóink. Nálunk az épületek hőszigetelésében szerzett jártasság, munkatapasztalat, munka minősége a meghatározó. 
Több olyan munkatársunk van és volt, akik festő, burkoló, kőműves végzettséggel vagy éppen végzettség nélkül kerültek hozzánk alkalmazásba segédmunkásként, de hajlandóságot mutattak a fejlődésre, tanulásra és rövid időn belül már azon társaikkal tudtak együtt dolgozni egy "magasabb szinten", akik már sok éve profi szakemberek. Száz szónak is egy a vége, cégünknél a szaktudás és hozzáállás alapján választjuk ki leendő kollégáinkat.